ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

.

Το είχα ακούσει, το απέφυγα να το φάω στην μάπα επειδή δεν επιτρέπω στα σκουπίδια της τηλεόρασης να μπαίνουν στη ζωή μου, αλλά να που συνειδητοποιώ ότι ακόμη συζητιέται…
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ !
Κάποιοι πιστεύουν ότι θα έρθουν οι άγγελοι για να ξεκινήσει η καινούργια μέρα στις ψυχές των λαών…

Έκατσα λοιπόν και έγραψα στο γόνατο μερικά πράγματα προς τον εαυτό μου.




Ηρεμία …
Αχ αυτό το μάρκετινγκ των Πιστεύω του Ανθρώπου!

Έχουμε το παράλογο δεύτερη φύση, και θεωρούμαστε Λογικοί.
Ανάγκη ρε κακομοίρη άνθρωπε σε είχε η Γαία να σε κάνει μάρτυρα στην καταστροφή της…
Αν δεις τα ζώα να πεθαίνουν προτιμούν την μοναξιά…
Το ίδιο είναι και η Γαία.
Είμαστε ο καθένας μια σπίθα που γεννιέται επειδή το επιτρέπουν οι συνθήκες
της καύσης στα κούτσουρα… όταν η καρβουνιά στο τζάκι αργοπεθαίνει… δεν βγάζει σπίθες. Αλλά εσύ ως μικρο-Θεός Πανεπόπτης της μαλακίας που έχεις για τον εαυτό σου θέλεις να γνωρίζεις και ειδικά να «Δεις».

Λες «είμαι επιστήμονας» και κορδώνεσαι για την μονομέρεια της ιδεοληψίας που αναπαράγεις … αλλά το κακό είναι πως θες να την εφαρμόσεις και εκεί που δεν γνωρίζεις τι ακουμπάς… Σκέφτεσαι πάντα τον εαυτό σου για να ανεβάζεις το κασέ της αναπνοής σου σαν προαγωγός της πόζας σου… θέαμα παίζεις….

Όμως… Η Φύση δεν είναι βαριετέ για να αυξήσει την τηλεθέαση.

Λες να αλλάξει η πολικότητα του άξονα της Γαίας – σκέφτεσαι – και να έρθει ο Νέος Κόσμος;

Τίποτα δεν θα αλλάξει στο μικρό προσδόκιμο των μετρήσιμων χιλιάδων χρόνων που αναπαράγεται με συνουσίες το υπέροχο Τίποτα του είδους σου.
Γιατί ρε μεγάλε είσαι πιο σημαντικός από τον Τριλοβίτη, τους Πτερόσαυρους και τα άλλα εκλιπόντα είδη;
Μη μου πεις επειδή σκέφτεσαι, γιατί θα πρέπει να ορίσουμε τον «ορισμό» της σκέψης. Έχεις θεωρητικοποιήσει και αναγάγει τις ενστικτώδεις αντιδράσεις που γίνονται στο μυαλό σου για κάλυψη της ανάγκης σου και τις ονομάζεις σκέψη… μπα; Βολεύει;
Δείξε μου ρε μεγάλε μια θεωρία που πίσω της δεν κρύβει ένα ωφελιμισμό νοητικό (δηλαδή για χαρά αργότερα) ή πρακτικό που καταλήγει στο μάσημα και την αφόδευση της τροφής.

Μεγάλε θα συνεχίσεις να χρωστάς εκτός της Μιχαλούς και στα παράλογα αδέρφια σου που παίζουν μεταξύ τους το παιχνίδι εξουσίας του δυνατότερου.
Η αρμονία ψάχτηκε από την φιλοσοφία, αλλά μεταξύ μας δεν ακούμπησε στις κοινωνίες. Απλώς την χρησιμοποιούμε στην ζωή ανεπίγνωστα σαν την εκφορά της λέξης σ’ Αγαπώ την ώρα που βιάζουμε το θύμα του ωφελιμισμού μας.
Αράχνες που τρώμε τον παρτενέρ της ηδονής μας είμαστε…

Φτάνουν όμως όλα αυτά… γιατί τώρα έπονται οι ευχές και σαφώς μερικά τραγουδάκια τούτες τις μέρες που θα απαλύνουν την καρδιά μας και θα ζήσουμε όμορφες γιορτινές στιγμές.

Πάντως μην ανησυχείς παλικάρι μου δεν θα γίνει τίποτε στον κόσμο που πρόκειται να το δεις εσύ και τα γεννήματα της ανάγκης σου.

Καλές γιορτές να έχεις και σου εύχομαι ο Νέος χρόνος να σου φέρει ότι η καρδιά σου επιθυμεί.
Αχ ωραία είναι να τελειώνεις με θετικό τρόπο…
Δεν την αντέχω την άρνηση, γιατί με μαθαίνει πράγματα και εγώ θέλω απλώς την θετική σκέψη για να ζήσω… δεν είναι λίγο τούτο … θέλω και ζητάω την ξεκούραση της Πίστης!

Άνθρωπος είμαι … έστω και αν «πηδώ» τα πάντα γύρω που δεν μου μοιάζουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου